86 84 70 70      Se åbningstider

Øl

Vi forhandler øl fra Virklund Bryghus og Grauballe Bryghus, som er lokale bryghuse. Derudover forhandler vi også øl fra Hornbeer Bryghus på Nordsjælland.

Virklung Bryghus startede i 2005. De laver alt deres øl selv – brygning, tapning og etikettering foregår på bryghuset i Virklund lige syd for Silkeborg.

Alle øllene er brygget af udsøgt malt, humle, vand og gær, uden brug af filtrering eller pasteurisering. De værner om de traditioner og teknikker, der sikrer frisk og velsmagende øl med et behageligt brus. Øllet fuldmodner på flasken, hvilket giver et let bundfald. Skænk forsigtigt så bundfaldet bliver i flasken og gerne med højt skum, så alle smagsnuancer frigives. Øllet bør nydes afkølet til mellem 8 og 10 grader.

50 cl alle varianter pr. stk. kr. 45,00 – 3 stk kr. 120,00
75 cl alle varianter pr. stk. kr. 69,00 – 2 stk kr. 120,00

Grauballe Bryghus er et mikrobryggeri etableret i 2002 på en nedlagt landejendom udenfor Grauballe ved Silkeborg.

Bryghuset ønsker at forene den nyeste viden om bryggeriteknologi og brygprocesser med de gamle brygtraditioner. Al øllet er brygget og tappet på Grauballe Bryghus. Øllet er ufiltreret og upasteuriseret og udvikler smagen over tid. Nogle upasteuriserede øl “topper” forholdsvis hurtigt, andre har et længere modningsforløb.

50 cl alle varianter pr. stk. kr. 45,00 – 3 stk kr. 120,00

Hornbeer er et familiejet gårdbryggeri, beliggende i det smukke Hornsherred og startet af Jørgen Fogh Rasmussen og hustruen Gunhild i 2008.

Al udvikling af opskrifter, brygning, tapning og håndtering sker på gårdbryggeriet. Etiketterne designes af Gunhild.

Hornbeer er et eksperimenterende bryggeri med alt lige fra syrlige frugtøl og cider hvede, pilsner, wiener, Ipa, bock, røgøl, belgisk ale, triple, porter og stout. Alle øl er brygget ud fra gamle håndværkstraditioner, med kun de bedste råvarer, og hvor øllet er upasteuriseret og ufilteret. Dette giver en unik og fuld smagsoplevelse.

50 cl alle varianter pr. stk. kr. 50,00