86 84 70 70      Se åbningstider

Okse- og kalvekød fra kødkvæg

Skovgaard tilbyder mørt, saftigt og yderst velsmagende kalve- og oksekød. I naturskønne omgivelser lige syd for Silkeborg græsser vores eget kødkvæg. Når det bliver alt for koldt om vinteren, går kvæget i en løsdriftstald, indtil det igen kan komme ud på saftigt græs. Om vinteren lever kvæget af grovfoder med blandt andet majs, græs og korn.

Vi kan derfor give fuld sikkerhed for, at der ikke er anvendt nogen form for tilsætningsstoffer eller vækstfremmere og give garanti for god dyrevelfærd.

Vi har kødkvæg af flere forskellige racer: Black Angus, Limousine, Blåkvæg. Af nogle af vores kødkvæg laver vi krydsninger, for at få lige netop den fedtmarmorering vi ønsker.

Kødkvæget bliver, ligesom frilandsgrisene, slagtet på et lille slagteri tæt på Skovgaard for at undgå lang transporttid og stressede dyr. Kalvene bliver slagtet, når de er mellem 6-9 måneder gamle.

Alt vores oksekød er kroghængt. Det vil sige, at kødet hænger i vores eget kølerum og modner til det er klar til opskæring. Typisk modner det 3 uger for at opnå den bedste kvalitet i forhold til smag og mørhed.

Bestilling

Brug nedenstående formular til at sende din bestilling afsted.

Ved bestilling er kødet klar til afhentning i gårdbutikken på det ønskede tidspunkt. I slagterafdelingen har vi altid et stort sortiment klar, men ved større indkøb – og i hvert fald ved storkøb – er det en god ide at bestille inden du besøger os.

    Afhentningsdato:

    [captcha_bank_text]

    Oksefars max. 10% fedt, afhentet friskhakket i 5 kg poser

    90,-

    Oksefars max. 10% fedt, afhentet friskhakket i 1 kg poser

    105,-

    Tartar max. 5% fedt – af skært kød

    175,-

    Gullash

    175,-

    Bøf stroganof

    175,-

    Nyretapper

    240,-

    Bovsteg m/ben

    110,-

    Grydesteg af tykkam u/ben

    150,-

    Tværreb

    65,-

    Ossobuco

    130,-

    Oksebryst

    155,-

    Flanksteak

    240,-

    Benløse fugle

    210,-

    Engelsk bøf af tyksteg

    350,-

    Mørbrad afpudset

    550,-

    Tournedos

    550,-

    T-Bone steak

    350,-

    Hverdagssteak af inderlår

    230,-

    Cote de beuf

    350,-

    Entrecote

    350,-

    Filetsteg

    350,-

    Ribeye marmoreret filetsteak

    400,-

    Roastbeef inderlår

    250,-

    Culottesteg

    295,-

    Cuvette

    220,-

    Oksekæber

    250,-

    Hojrebssteg

    350,-

    Iron steak

    230,-

    Grill steg

    250,-

    Okse spareribs

    85,-

    1/4 kalv af kødkvæg ca. 50-60 kg, finparteret, lige klar til fryseren

    69,-

    1/4 kødkvæg ca. 70-85 kg, finparteret, lige klar til fryseren

    69,-

    Oksefars max 10 % fedt, 5 kg

    450,-